Ingredients
(per a 6 persones)
1 kg. de callos (tripa i morro)
300 g. de pota de vedella
200 g. de cigrons remullats
100 g. de pernil
1 xoriço
1 ceba gran
1 dent d'all
2 tomàquets
2 bitxos
1 mà d'herbes (llorer, farigola i hierbabuena)
1 cullerada de pebre vermell
200 ml. (1 got) d'oli
Sal
Instruccions
1. Rentar be els callos. En una cassola amb oli, ofegar, la seva i quant tingui color afegir el pebre... Llegir més
Ingredients
(per a 4 persones)
1 ronyó de vedella net
50 g. de mantega de porc o d'oli d'oliva
3 rametes de julivert
2 dents d'all
1 llesca de pà blanc
1 ceba
½ got de vi de "Jerez"
Sal
Instruccions
1. Rentar el ronyó, eliminar les possible restes de greix i tallar-lo a rodanxes fines. Escaldar-lo amb aigua bullint durant uns 30 segons i escorre’l. Pelar la ceba i el dent d’all i picar-los; rentar el julivert,... Llegir més
Ingredients
(per a 4 persones)
1 kg. de callos de vedella
1 pota de vedella
500 g. de morro de vedella
1 ceba
1 pastanaga
Pebre en gra
Unes rametes de julivert
1 fulla de llorer
1 cullerada de sal
1 cap d'alls
Per a la salsa:
4 cullerades d'oli d'oliva
1 ceba
1 dent d'all
100 g. de pernil salat
100 g. de xoriço
1 bitxo
1 cullerada de pebre doç
1 cullerada de farina
Instruccions
1.... Llegir més
Ingredients
(per a 4 persones)
1 kg. de fetge de vedella
200 ml. (1 got) de jerez dolç
4 cullerades de sucre
Oli
Julivert
Sal
Instruccions
1. Tallar el fetge a troços regulars, assaonar amb sal i fregir-lo en oli calent; retirar-lo i mantenir en calor.
2. Posar el sucre a la mateixa paella i coure’l, removent contínuament, fins que estigui caramel·litza’t. Posar el “jerez” i coure’l fins que el caramel... Llegir més
Ingredients
(per a 4 persones)
600 g. de callos
480 g. de faves cuites
100 g. de ceba
1 pastanaga
1 tall d'api
200 g. de patates
1 pastilla de caldo
60 g. de concentrat de tomàquet
Unes fulles de salvia
4 cucharadetes d'oli d'oliva
Sal i pebre
Instruccions
1. Dissoldre en una cassola, la pastilla de caldo en una mica d’aigua, afegir la ceba picada i daurar. Afegir les pastanagues i l’api, nets i
tallats.
2. Posar a... Llegir més
Ingredients
(per a 4 personess)
700 g. de llengua de vedella en una peça
1 ram d'api
1 fulla de llorer
1 pastanaga
Per l'escabetx:
1 culleradeta de mostassa
El suc d'una llimona
1 cullerada de vinagre
5 cullerades d'oli d'oliva
50 g. de tàperes
50 g. de cogombres
1 pebre verd
1 pebre groc
3 cebes tendres
Sal i pebre
Instruccions
1. En una olla amb abundant agua, coure la llengua junt amb l’api, la... Llegir més
Ingredients
(per a 4 persones)
600 g. de fetge de vedella tallat fi
½ kg. de cebes
1 gotet d'oli d'oliva / 4 cullerades
1 cullerada de mantega
1 cullerada de julivert picat
1 gotet de caldo
8 llesques de pà de barra
1 tassa de farina
Sal
Instruccions
1. Escalfar 4 cullerades d’oli i la mantega en una paella antiadherent, i daurar les cebes, tallades a rodanxes fines, junt amb el julivert. Tapar i coure a foc molt lent durant 40... Llegir més