Callos a la campesina
Ingredients
(per a 4 persones)
600 g. de callos
480 g. de faves cuites
100 g. de ceba
1 pastanaga
1 tall d'api
200 g. de patates
1 pastilla de caldo
60 g. de concentrat de tomàquet
Unes fulles de salvia
4 cucharadetes d'oli d'oliva
Sal i pebre
Instruccions
1. Dissoldre en una cassola, la pastilla de caldo en una mica d’aigua, afegir la ceba picada i daurar. Afegir les pastanagues i l’api, nets i
tallats.
2. Posar a la cassola els callos ben nets i tallats a tires junt amb unes fulles de salvia. Barrejar be fins que obtinguin sabor. Afegir el concentrat de tomàquet i dos gots d’aigua; salpimentar.
3. Pelar les patates, tallar-les i afegir en un recipient. Desprès d’una hora de cocció, afegir les mongetes. Deixar que bulli a foc lent durant 30 minuts.
4. Una vegada fora del foc, afegir l’oli, barrejar i servir.
Opinions dels usuaris