L'Empresa

Productes del Cinquè Quart, S.A. es una empresa agroalimentària que neix l’any 1996, situada en un dels complexes comercials mes importants del sector alimentari de Catalunya i dels principals d’Espanya, dedicada a l’elaboració, preparació i comercialització dels subproductes carnics comestibles procedents dels animals sacrificats directament de l’Escorxador de Mercabarna. Amb l’arribada a la societat l’any 2005 del Escorxador de Sabadell, es va arribar a una xifra de sacrifici de 180.000 bovins i 480.000 ovins l’any.

Disposem de 2500 m2 d’instal·lacions, 500 m2 de cambres frigorífiques, cambra de congelació de 2000 m3 i túnel de congelació de 150 m3, junt a la utilització de les tecnologies mes avançades del sector amb les quals obtenim un major aprofitament de la matèria prima – els menuts – un conjunt de professionals altament qualificats, el compliment de la normativa higiènica- sanitària establerta a dia d’avui a la UE, un sistema de traçabilitat que garantida un estricte coneixement detallat del producte des de que l’animal neix fins al consumidor final, controls sanitaris basats en el principi del sistema d’anàlisis de riscos i punts crítics i el compliment dels requisits mediambientals, tot llegat a la seva ubicació geogràfica privilegiada, a tan sol 10 km del centre de Barcelona i la seva connexió amb les principals vies de comunicació (xarxa nacional i europea d’autopistes, terminal TIR, port de contenidors, auroport internacional...), fan que tant la qualitat del nostre producte final com la seva posterior distribució garanteixin la completa satisfacció dels nostres clients.

Així mateix, destaquem que el nostre procés productiu s’inicia simultàniament al del propi escorxador sense possibilitat d’alteració amb la temperatura dels productes, conservant una conservació perfecta al llarg de tot el cicle d’elaboració.

Davant de la demanda actual de la comunitat islàmica, l’escorxador de Mercabarna va obtindre autorització per sacrificar animals mitjançant el ritual islàmic o Halal, seguint las indicacions que estableix anomenada religió, es a dir, l’animal orientat cap a La Meca i sacrificat per una persona autoritzada per la Junta Islàmica. Aquest sacrifici representa actualment un 28 % del boví i un 40 % de l’oví. Aquest percentatges van augmentant paula tivament i, a la seva vegada la nostra matèria prima.

A més, adhesions a programes de control dels animals sacrificats, com Vedella de Girona, Vedella Catalana, Gabricarn, Certicarn, Gourmet o Omega 3, permeten garantir la qualitat del producte final que , després de la forta crisis desencadena per la aparició de les “vaques boges” – la EEB -, certifica que la carn venuda sota aquest programes no contenen additius ni hormones, apostant per la qualitat en la procedència de les carns, amb el tractament dels animals durant la seva cria i amb el control tècnic- sanitari i analítics.

Els nostres productes es distribueixen diàriament als mercats tradicional, supermercats, grans superfícies, magatzems frigorífics i industries, preparats en diferents formats disposant de diverses línees de presentació adequada cada una d’elles, de forma individualitzada, a la demanda del client.

També disposem d’un ampli stock de producte congelat destinat, en gran part, al consumidor industrial.

Una sala d’envasar i etiquetar de moderna tecnologia mediant un procés “d’atmosfera protegida”, adaptada a les noves exigències del mercat actual, avala la qualitat i presencia de la nostra amplia gama de productes envasats.

Aquest gran esforç col·lectiu ha permès que Productes del Cinquè Quart, S.A. sigui en aquest moment l’empresa líder en els sector dels menuts, no tan sols a Catalunya si no també a l’estat espanyol.

Servei professional i productes d'alta qualitat. Et assessoren i resolen qualsevol tipus de dubte que puguis tenir tant de la carn (despulles) en si com del procés d'elaboració.
José Manuel Quintana
Certificacions

Disposem de les certificacions necessàries per a l'especejament, manipulació i conservació de qualsevol producte càrnic.

Control i seguiment

El nostre sistema de traçabilitat garantitza un estricte coneixement detallat del producte des de que l?animal neix fins al consumidor final.

Emmagatzematge

Les nostres instal·lacions permeten una perfecta conservació i un òptim envasat dels productes càrnics.

X
Carregant...